Stolpejakta (nesten) fullført

OlavskildenVel – når jeg mener (nesten) ferdig, gjelder det bare Stolpejakta i Lørenskog og Rælingen kommuner. Ikke de andre kommunene. Og når jeg mener nesten, skyldes det at når jeg i dag tok sykkelen fatt og skulle ta de siste 50 stolpene jeg manglet i Lørenskog, var det seremoni ved stolpen på Lørenskog kirke. Uklart for meg om det var bryllup, dåp eller begravelse, det var i hvert fall mye folk der.

Og da tar det seg ikke helt bra ut at en svett syklist med slitt treningstøy svinger inn i mengden mellom de finkledde kirkegjengerne for å ta stolpen. Så da har jeg utsatt den siste stolpen til en annen gang.

Stolpejakta ser ut til å ha truffet veldig bra. Dette er et virkelig folkehelsetilbud. I dag var det så langt 1060 forskjellige personer som hadde registrert stolper i Lørenskog kommune. Veldig mange hadde bare funnet 1 stolpe (av 84 stolper), men hva gjør vel det? Det viktigste er å komme seg opp av den tunge og gode sofaen, over dørstokkmila og på tur. Og fordelen med stolpene er at de er der du bor. Ikke langt til skogs…..

Nå syns jo jeg at det er flott med tur langt til skogs da…. Men jeg kommer meg ut uansett. Stolpene gir imidlertid litt treningsmål og variasjon i stedet for å løpe den samme “blåløypa” i Skjettenkollen hver dag…..

Og hvis stolpene plasseres strategisk riktig, får du også oppleve kulturminner underveis. I dag var jeg innom Olavskilden (bildet over) og Svenskefurua.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.