Lørenskog – here we come

E54_1123754054_xlndringenes tid er ikke forbi. Jeg har vært åpen på at jeg har hatt tanker om å returnere til Romerike eller Oslo nord. Og når Lørenskog kommune i høst var på jakt etter en kommunaldirektør, valgte vi å ta muligheten. Ekstra moro ble det da Lørenskog kommune ville ha meg med på laget, og jeg gleder meg allerede stort til å være med på å utvikle lokalsamfunnet i Lørenskog. De har mange spennende utfordringer.

Dette passer også bra for Ping. Nå får også hun et større tilfang av mulige arbeidsplasser!

Straks det ble klart at jeg fikk jobben, startet prosessen med å finne et sted og bo. Og vi fant drømmeboligen på Fjellhamar. Så nå er den delen i boks. Da gjenstår det å selge leiligheten i Hønefoss og vi har allerede gjort avtale med en megler.

Vi håper å være i orden i nytt hus i god tid før jul. Og jeg er i full gang i ny jobb fra 1.januar 2015. Dette blir spennende – så “Lørenskog – here we come”!

Vi har fått mange venner på Ringerike og i Hønefoss – og håper at vi holder kontakt selv om vi nå er en time unna med bil!